Blau

Blau Auto-Onderdelen

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit onderdelen van Blau

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bij Vosparts garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit!

Tankdoppen en radiateurdoppen van topkwaliteit. Om een nauwkeurige pasvorm te garanderen en duurzaamheid voor doppen van brandstoftanks, olietanks en radiatoren, is ervaring, hoogste technische precisie en de bereidheid om samen te werken met internationale autofabrikanten internationaal een must. Innovatie is een handelsmerk van alle BLAU producten en is het resultaat van 75 jaar ervaring in combinatie met intensief onderzoek en ontwikkelingswerk.

Onze tankdoppen passen zeer goed – dankzij onze innovatieve manier van combineren van verschillende soorten metalen en kunststoffen. Dit voorkomt onnodige verdamping van brandstof en speelt een belangrijke rol in de bijdrage aan het besparen van brandstof en het milieu. Duurzaamheid is een ander belangrijk aspect dat bijdraagt aan de topkwaliteit.

Blau Logo