Van Wezel

Van Wezel Auto-Onderdelen

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij jouw thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij jouw thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit onderdelen van Van Wezel

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Vosparts levert ook auto-onderdelen van het merk Van Wezel. Deze leverancier heeft een groot gamma met name plaatwerk, koelingsdelen, airco, verlichting, raammechanismes, en buitenspiegels. Alle auto-onderdelen op werkdagen voor 16.30 uur besteld, zijn de volgende werkdag al bij je bezorgd!

Van Wezel Autoparts is één van de hoofdspelers als het gaat over levering van auto-onderdelen in Europa, De hoofdvestiging bevindt zich in Tienen België. Van Wezel heeft een eigen technisch centrum waar alle producten een getest worden op de volgende punten:

1. Visuele test.

Een visuele controle garandeert dat het onderdeel overeenkomt met het origineel. Hierbij wordt gekeken naar kleur en afwerking. Ook wordt er gecontroleerd of u nog extra onderdelen nodig heeft voor reparatie.

Equipart Kwaliteit

Na deze tests worden deze auto-onderdelen pas opgenomen in het assortiment van Van Wezel. Met meer dan 30.000 unieke producten heeft deze leverancier een ruim aanbod van alle automerken.
Van Wezel levert niet alleen goede kwaliteit, maar is ook vaak één van de leveranciers als het gaat over goedkope auto-onderdelen. De prijs/kwaliteitsverhouding ligt dan ook erg hoog. Alle auto-onderdelen van Van Wezel Autoparts zijn hier eenvoudig en snel te bestellen!