Veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy


We zijn lid van WebwinkelKEUR
Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKEUR. Dit geeft jou een extra zekerheid bij jouw online aankoop. WebwinkelKEUR is een keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Zij controleren of al haar leden ook voldoen aan de wetgeving en belangrijke informatie binnen de webshop muren. De webwinkels worden niet alleen door WebwinkelKEUR gecontroleerd, maar zij bieden ook klanten de mogelijkheid om webshops te beoordelen.

Je kunt bij ons veilig betalen met MultiSafepay
MultiSafepay is al sinds 1999 een van de voornaamste pioniers als het om betalingsmogelijkheden gaat. MultiSafepay is een Service Payment Provider in Nederland en biedt de meest gangbare vormen van online veilig betalen aan zoals; iDEAL, creditcards, bankoverboeking en incasso. Daarnaast kun je ook de veelgebruikte betaalmethodes van Duitsland met de naam GiroPay, Sofort Banking en België met de naam Bankcontact/Mr Cash betalen. 

Bescherming persoonsgegevens
We laten overal (bewust en onbewust) onze gegevens achter. In de Europese privacywet (AVG) moeten online aanbieders hun bezoekers/klanten wijzen op het gebruik van persoonsgegevens binnen hun internetomgeving. Ook ons Privacy beleid is up-to-date.

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden zijn schriftelijke vastgelegde bepalingen, waarin van alles is geregeld over de overeenkomst die gesloten is tussen de koper en verkoper. In onze algemene voorwaarden lees je alles rondom de (ver)koop en levering van onze Vosparts.nl onderdelen.